Thursday, April 15, 2010



Vår eller...nä?
Våren har ännu inte anlänt till Shanghai, men den har gästspelat några dagar. Det är väldigt kallt för årstiden, så det är fortfarande stövlar och jeans som gäller. Börjar bli urtrist, eftersom vintergarderoben är något begränsad. Vi brukar ju ha ca 10 mån värme här annars!!!

I påskas fick vi njuta fint väder EN dag och då grillade vi på vår altan. Härligt var det och barnen hade vattenkrig med vatten slangen...
Så dagarna nu ägnar jag åt att shoppa, shoppa, shoppa! Jag har beställt en massa nya möbler som leveraras i juni när flyttfirman kommer. Bland annat Sjuan och Panton stolar, Barcelona fåtöljer, Pilaster hyllor och runt vitt köksbord.Vi gjorde ju oss av med det mesta i Sverige och här har vi inte så stort hus som hemma. I veckan var jag och köpte lampor,lampor och lampor.Det är helt otroligt roligt att köpa lampor här, det är ett gigantiskt varuhus med alla designer lampor man kan hitta i inredningstidningar odyl. För som alla vet så är det mesta Made in China även när det gäller designprylar...och kanske halva priset mot "hemma".
Sen är det mycket skor och kläder som inhandlas också. Jag har nog köpt flera par jeans (tom svenska hippa märket Cheap Monday) och flera par Converse för det sliter man ju ut rätt fort. Det är såååå roligt att bara shoppa, shoppa och shoppa! Det börjar bli trångt här hemma bara...
Och alla helger måste utnyttjas till MAX, så i helgen blir det Sunday brunch på Westin igen.För vem vill sitta hemma och ha tråkigt när man kan sörpla obegränsat med champagen en söndag?

No comments: